Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöld omlett

Zöld omlett
Zöld omlett
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor spenótfőzeléket készítünk, nekünk valahogy mindig kimarad egy kevés, amit én mindig így szoktam másnap reggelinek hasznosítani. 

hozzávalók / 1 adag

Az omletthez

A spenótfőzelékhez

ajánlat

Egy szelet kenyérrel és kevés paradicsommal remek reggeli. Juhtúróval megtöltve is nagyon finom. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenótfőzelékhez (világos, fokhagymás rántást készítünk, erre tesszük a felengedett spenótot és a tejet, majd sózzuk, borsozzuk) egyenként hozzákeverjük a tojásokat, és homogén masszává keverjük. Sózzuk, borsozzuk, és kevés fokhagymát nyomunk bele.
  2. Teflon serpenyőben nagyon kevés olajat hevítünk, és ebbe öntjük a spenótos tojást. Mindkét oldalát megsütjük, kevés tejföllel megkenjük és reszelt sajtot szórunk rá.

  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 621
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

vNóra

Mióta szakács: 2011.05.08.
44 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

spenótos-sajtos omlett, parajos omlett

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

915
tojás 3 db
tejföl 1 ek
sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
napraforgó olaj 1 teáskanál
spenót 45 dkg
tej 2 dl
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 2 evőkanál
fokhagyma 4 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint