Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöld spárga vajas-parmezános szószban

Zöld spárga vajas-parmezános szószban
Zöld spárga vajas-parmezános szószban
22 perc / előkészület: 15 perc főzés: 7 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ellenállhatatlanul finom, gyereknek is ajánlom, akik a zöldséget kevésbé szeretik. Ez a fűszeres sajtszósz könnyen a kedvencük lehet.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárga alsó harmadáról zöldséghámozóval lehántjuk a héját. Megmossuk. Egy serpenyőben egy evőkanálnyi vajon 2-3 percig megforgatjuk, enyhén megsózzuk. Maradjon ress és ropogós.
  2. Kivesszük a spárgát, és ugyanebben a serpenyőben felolvasztjuk a maradék vajat, hozzáadjuk a tejszínt, fűszerezzük sóval, borssal, finomra vágott zöldfűszerekkel, ha már forró, hozzáadjuk a reszelt parmezánt.
  3. Meglocsoljuk szervírozás előtt a spárgát, forrón tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 264
elküldve: 2
receptkönyvben: 33
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

nehézség: könnyű
kategória: tapas
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: meleg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

spárga sajtszószban

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

839
zöldspárga 500 g
vaj 150 g
petrezselyem 1 teáskanál
metélőhagyma 1 ek
főzőtejszín 300 ml
parmezán sajt 250 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint