Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldbab grillezett koktélparadicsommal, parmezánnal

Zöldbab grillezett koktélparadicsommal, parmezánnal
Zöldbab grillezett koktélparadicsommal, parmezánnal
13 perc / előkészület: 5 perc főzés: 3 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Natúr szelet vagy hal mellé kitűnő.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot forrásban lévő vízben 3 percig blansírozzuk.
  2. Közben egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, és a tisztított, vékony szeletekre vágott fokhagymát megpirítjuk (de nem égetjük meg) rajta. Mellédobjuk a mosott koktélparadicsomokat, és addig sütjük, ameddig egy kis színt nem kapnak.
  3. A zöldbabot leszűrjük, és egy tálaló edénybe öntjük. A tetejére halmozzuk a sült paradicsomokat, és parmezán forgáccsal megszórjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 538
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

babsaláta, koktélparadicsomos zöldbab

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Sun, 2015-05-24 12:25

Olyan szép fotó van a recepthez feltéve, hogy eldöntöttem elkészítem. Sajnos üveges zöldbabból és m.h halból készítettem, csak a paradicsomot grilleztem és így nem jött össze! Levet eresztett, szétjött, pépes lett..... Becsületből megettük, de javaslom, mindent csak frissből! Pár hét múlva úgy próbálkozom! Biztosan összehasonlíthatatlan lesz a szín/íz és látványvilág is... :)

183
zöldbab 50 dkg
koktélparadicsom 30 dkg
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
parmezán sajt 10 dkg