Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldbabfőzelék Gombóc Artúr konyhájából

Zöldbabfőzelék Gombóc Artúr konyhájából
Zöldbabfőzelék Gombóc Artúr konyhájából
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető ebédeket kerestem a hét első felére.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldbabot a tejjel és egy kis sóval főzni kezdjük.
  2. Rántás elkészítése: fokhagymát apróra vágunk és zsírra dobjuk, hozzáadjuk a lisztet, elkeverjük, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát.
  3. A rántást hozzáadjuk a zöldbabhoz, és egy pár percig összefőzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 863
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombóc Artúr

Mióta szakács: 2012.08.31.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldbabfőzelék, tejes zöldbabfőzelék, rántásos zöldbabfőzelék

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

nvivi
nvivi / nvivi Mon, 2015-04-20 20:41

Szia!
A babot ezzel a csupán 2 dl tejjel teszed fel főni vagy a tejet a főzővízhez adod?
Vivi

144
zöldbab 50 dkg
finomliszt 3 evőkanál
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
tej 2 dl
fűszerpaprika 0 ízlés szerint