Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldbableves sonkával

Zöldbableves sonkával
Zöldbableves sonkával
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss bagettel és tejföllel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A sárgarépát és a burgonyát tisztítjuk, mossuk, kockákra vágjuk, a sonkát kockára vágjuk. A zöldbabot megtisztítjuk, mossuk, hosszában elfelezzük.
  2. Az olajat egy fazékban felforrósítjuk, a hagymát benne üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a sonkát, sárgarépát és burgonyát, borsikafűvel megszórjuk, és további 1-2 percig dinszteljük. Felöntjük a levessel. Hozzáadjuk a zöldbabot, felfőzzük, és kb. 20-30 percig főzzük. Sóval, borssal és borsikafűvel fűszerezzük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 1 650
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1963 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldségleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

263
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 1 ek
sonka 300 g
sárgarépa 250 g
burgonya 4 db
alaplé 1 l
zöldbab 500 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
borsikafű 0 ízlés szerint