Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldbabos-rizses hús

Zöldbabos-rizses hús
Zöldbabos-rizses hús
120 perc / előkészület: 30 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most készítettem el először, de nem utoljára:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucolt és felkockázott vöröshagymát olajon megdinszteljük. Megszórjuk fűszerpaprikával, és rátesszük a felkockázott húst.
  2. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk, és belenyomjuk a megtisztított fokhagymát. Felöntjük kb. fél l vízzel, és szükség esetén pótoljuk (azért írtam a hozzávalóknál 8 dl vizet).
  3. Amikor a hús félig megfőtt, hozzáadjuk a felaprított zöldbabot.
  4. Közben sós vízben megfőzzük a zacskós rizst.
  5. Mikor a hús teljesen megfőtt, hozzáadjuk a megfőtt rizst, összekeverjük, és még pár percig főzzük, hogy összeálljon.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 651
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldbabos rizs hússal, zöldséges rizses hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

773
sertéshús 1 kg
zöldbab 40 dkg
gyors rizs 25 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
fűszerpaprika 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
víz 8 dl
fokhagyma 3 gerezd