Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldbabsaláta Lizinka konyhájából

Zöldbabsaláta Lizinka konyhájából
Zöldbabsaláta Lizinka konyhájából
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nálunk ez a fajta saláta családi hagyomány. Kivétel nélkül szereti mindenki. Bármilyen ételhez kitűnő.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Élhetünk a színek gazdagságával, lilahagymát is szeletelhetünk bele. Sőt készíthetjük zöld hüvelyű babból is!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsenge zöldbabot egészben hagyva, enyhén sós vízben megfőzzük.
  2. Ha kész, áttesszük egy hideg vizes edénybe. Amikor kihűlt, lecsepegtetjük, és egy tálba tesszük a babokat.
  3. Vékony szeletekre vágjuk a hagymát, és összeforgatjuk óvatosan a főtt zöldbabbal.
  4. Elkészítjük az ízlésünknek megfelelő salátaecetet, és ráöntjük a zöldségre.
  5. Hűtőbe téve 2-3 órát pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 671
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
400 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
konyhatitkok: nagyi receptjei
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ecetes zöldbabsaláta, babsaláta, ecetes-hagymás zöldbab saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

38
zöldbab 20 dkg
vöröshagyma 1 kis db
cukor 1 púpozott ek
0 ízlés szerint
ecet 1 ek