Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsókrémleves pirított sonkacsíkokkal

Zöldborsókrémleves pirított sonkacsíkokkal
Zöldborsókrémleves pirított sonkacsíkokkal
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy leveskocka dobozának hátoldalán találtam. Megtettszett, és el is készítettem. 
Télen nagyon jó kis tartalmas leves.:)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket felaprítjuk, és a borsóval együtt vajon megpároljuk.
  2. Felöntjük egy liter vízzel, hozzáadjuk a leveskockát, és 20 percig főzzük.
  3. Ezután kicsit lehűtjük, és botmixerrel simára turmixoljuk.
  4. A sonkát csíkokra vágjuk, pici olívaolajon pirosra sütjük, melegen tartjuk.
  5. A kockákra vágott zsemlét a sonka zsírjában megpirítjuk.
  6. Tálaláskor a leves tetejére szórjuk a sonkacsíkokat és a zsemlekockákat.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 421
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Békuci

Mióta szakács: 2012.09.19.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

borsókrémleves, zöldborsóleves sonkacsíkokkal, borsós krémleves kenyérkockákkal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

636
zöldborsó 50 dkg
sárgarépa 1 db
zeller 0.5 db
vaj 10 dkg
leveskocka 2 db
sonka 20 dkg
olívaolaj 2 teáskanál
zsemle 2 db
víz 1 l