Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsóleves 7. - csirkeszárnnyal

Zöldborsóleves 7. - csirkeszárnnyal
Zöldborsóleves 7. - csirkeszárnnyal
65 perc / előkészület: 20 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újabb újra felfedezett leves. Szinte soha nem főztem, amíg nem kellett olyan recepteket keresgetnem, és készítenem, ami Rozinak is megfelelő, és kiderült, hogy nagyon szeretjük.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket apró kockára vágjuk. A húst megmossuk.
  2. Az egészet odatesszük főni bő vízben. Sóval, borssal, majorannával fűszerezzük.
  3. Ha megfőtt, galuskát szaggattunk bele. 1 tojást pici vízzel és annyi liszttel összekeverünk, hogy lágy nokedlitésztát kapjunk. Összegyúrjuk, és a levesbe szaggatjuk.
  4. Ha megfőtt a galuska, tejfölös, paprikás rántással besűrítjük a levest.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 29 731
elküldve: 3
receptkönyvben: 191
elkészítve: 7/10
Facebookon megjelent: -

szakács

pamelie

Mióta szakács: 2010.06.04.
59 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves

egyéb elnevezések

tejfölös borsóleves csirkeszárnnyal, tejfölös zöldborsóleves galuskával

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Anita6
Anita6 Sun, 2011-06-12 17:43

Köszönöm ezt a nagyon finom levest! Anyos jelöltömnek ma főztem elöszőr ebédet ezt a levest tálaltam és nagyon izlettneki.Boldog vagyok hogy jól sikerült az ebéd!Köszönöm :)

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Wed, 2011-06-01 20:56

Kedves pamelie!
Köszönöm szépen, nagyon finom volt ez a leves, az egész családnak ízlett.:-))
Jó éjt és holnapra szép napot kívánok!
Éva-Anyóca

466
sárgarépa 3 db
fehérrépa 1 db
karalábé 1 db
vöröshagyma 1 közepes fej
petrezselyem 2 szál
zöldborsó 50 dkg
zöldpaprika 0.5 db
csirkeszárny 6 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
finomliszt 3 csapott ek
tojás 1 db
napraforgó olaj 1 ek
tejföl 0.5 dl