Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsóleves Angie konyhájából

Zöldborsóleves Angie konyhájából
Zöldborsóleves Angie konyhájából
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű, minden évben borsószezonban legalább kétszer főzünk ilyen levest, nagy kedvencünk. (Mi édesebben szeretjük, aki nem, ne tegyen annyi cukrot.)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, olajon üvegesre pirítjuk, rádobjuk a borsót, egy kis cukrot, sót, elkeverjük, majd a karikára vágott sárga- és fehérrépát, a darbokra vágott krumplit, fölöntjük vízzel, kb. 30 percet főzzük.
  2. A zöldség zöldjét apróra vágjuk, a levesbe szórjuk, elkeverjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 788
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

egyszerű zöldborsóleves, borsóleves, zsenge zöldborsóleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

242
vöröshagyma 1 közepes fej
zöldborsó 50 dkg
sárgarépa 3 közepes db
fehérrépa 3 közepes db
újkrumpli 25 dkg
fűszerpaprika 1 kk
cukor 3 ek
0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
víz 1.5 l