Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsóleves csurgatott tésztával

Zöldborsóleves csurgatott tésztával
Zöldborsóleves csurgatott tésztával
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem ezt a csurgatott tészta megoldást.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, és olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a szeletelt sárgarépát, zellert, zöldborsót, tovább pároljuk. Felöntjük 1,2 liter vízzel, beletesszük a leveskockát, paprikakrémet és a lestyánt. Puhára pároljuk. (A lestyánt kivesszük.)
  2. A petrezselymet felaprítjuk, beletesszük.
  3. A tojást a liszttel összekeverjük, és villa segítségével belecsurgatjuk.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 10 822
elküldve: 2
receptkönyvben: 140
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldborsóleves gazdagon, csurgatott tésztás borsóleves, lestyános borsóleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

212
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 4 ek
zöldborsó 20 dkg
sárgarépa 3 közepes db
zeller 1 kis db
leveskocka 2 db
paprikakrém 1 teáskanál
lestyán 1 szál
petrezselyem 1 csokor
víz 12 dl
tojás 1 db
finomliszt 1 púpozott ek