Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós csirkeleves tejfölösen

Zöldborsós csirkeleves tejfölösen
Zöldborsós csirkeleves tejfölösen
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tartalmas, kiadós étel:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst apróra felkockázzuk.
  2. Olajon megfonnyasztjuk a megpucolt, felkockázott hagymát, meghintjük pirospaprikával, rátesszük a húst, a cikkekre vágott paprikát és a paradicsomot. Sózzuk-borsozzuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és fedő alatt puhára pároljuk.
  3. A zöldborsót és az apróra felkockázott krumplit külön edényben megfőzzük, majd a levével együtt a pörkölthöz adjuk.
  4. Behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel, és összeforraljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 841
elküldve: 2
receptkönyvben: 43
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1129 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldborsós csirkeleves palóc módra, zöldborsós csirkeleves, palócos csirkeleves borsóval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

328
csirkemell filé 1 db
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 1 gerezd
burgonya 25 dkg
zöldborsó 25 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tejföl 2 dl
finomliszt 2 evőkanál
paprika 1 db
paradicsom 1 db
napraforgó olaj 2 ek
fűszerpaprika 1 kk
víz 1.5 l