Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós-gombás csirkeragu

Zöldborsós-gombás csirkeragu
Zöldborsós-gombás csirkeragu
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, gyorsan elkészíthető étel.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megdinszteljük.
  2. A csirkemellet csíkokra vágjuk, és a hagymához adva megpirítjuk, majd saját levében megpároljuk.
  3. Közben a zöldborsót és a gombát megfőzzük félpuhára.
  4. Összeöntjük a húst, a gombát és a zöldborsót, hozzáadjuk a kockára vágott gépsonkát. Megszórjuk liszttel, fűszerezzük, és hozzáadjuk a tejfölt is. A petrezselymet hozzáadva 10 perc alatt készre főzzük. Tetszőleges körettel tálaljuk.
  5. Jó étvágyat kívánok!
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 18 724
elküldve: 3
receptkönyvben: 157
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

tejfölös csirkeragu, gombás-borsós csirkeragu, tejfölös gombás csirkeragu

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

didi0531
Lné Dóri / didi0531 Sat, 2016-01-09 20:23

Köszönöm a receptet, nagyon finom lett! :) Én pulykamellel készítettem, de legközelebb kipróbálom csirkemellel is!

542
vöröshagyma 1 nagy db
napraforgó olaj 1 dl
csirkemell filé 100 dkg
zöldborsó 40 dkg
csiperkegomba 30 dkg
gépsonka 20 dkg
tejföl 300 ml
finomliszt 1 csapott ek
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 1 csipet
fokhagymapor 1 kk
ételízesítő 1 kávéskanál