Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós húsgolyócskák

Zöldborsós húsgolyócskák
Zöldborsós húsgolyócskák
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nincs idő nagy ünnepi fogást főzni, ezek a falatkák könnyen elkészíthetők. Nemcsak az ünnepi vendégjárásban, de más alkalmakkor is megvendégelhetjük a barátainkat ezzel az egyszerű fogással.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az előre felkockázott bacon szalonnát pörcösre pirítjuk.
  2. A darált húst, a borsót, a zsemlemorzsát, a bacon szalonnát, a tojást, a petrezselymet összegyúrjuk, sózzuk, borsozzuk.
  3. Gombóckákat formázunk, és serpenyőben megsütjük a húspogácsákat.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 593
elküldve: 1
receptkönyvben: 157
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

wannabe chef

Mióta szakács: 2012.01.17.
40 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fasírt zöldborsóval, húsgolyó baconnel, darált húsos fasírtgolyó

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

348
bacon 70 g
darált marhahús 500 g
zöldborsó 150 g
zsemlemorzsa 5 ek
tojás 1 db
petrezselyem 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint