Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós-majorannás csirkeragu

Zöldborsós-majorannás csirkeragu
Zöldborsós-majorannás csirkeragu
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olcsó, gyors és ízletes könnyű vacsora, vagy ebéd lehet ez a finom csirkeragu. Leginkább friss kenyérrel és savanyúsággal szeretem, de köretként illik hozzá a párolt rizs is. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hagymát megtisztítjuk, apróra feldaraboljuk, majd kevés zsiradékon megdinszteljük. 
  2. Közben a csirke alkatrészeket megmossuk, feldaraboljuk. 
  3. A hagymára tesszük, nagy lángon összesütjük pár percig. Sózzuk, borsozzuk, rátesszük az apróra vágott fokhagymát, fél paradicsomot, fél paprikát, kis darab babérlevelet, majorannát. 
  4. 2 dl vízzel felengedjük, majd lefedve pároljuk. 
  5. Amikor a csirke már majdnem megfőtt (30 perc kb), rátesszük a csirkemájat, és a fagyasztott zöldborsót, készre pároljuk.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 443
elküldve: 5
receptkönyvben: 90
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

AxXx

Mióta szakács: 2011.08.12.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
fogyókúra: AB0 diéta – A vércsoport
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldborsós csirkeragu, majorannás-borsós ragu, csirkeragu majorannával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

386
csirkemáj 30 dkg
csirkeszárny 30 dkg
csirkezúza 20 dkg
csirkenyak 20 dkg
zöldborsó 50 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 2 gerezd
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 1 db
zöldpaprika 1 közepes db
paradicsom 1 közepes db
majoranna 0.5 ek
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint