Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós-paprikakrémes aprópecsenye

Zöldborsós-paprikakrémes aprópecsenye
Zöldborsós-paprikakrémes aprópecsenye
35 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amióta elkészítettem az itt talált recept alapján a paprikakrémet, szinte mindenhez használom. A múltkor például a paradicsomos káposztába is került, és így nem káposztaszag volt, hanem paprikaillat. óriási a különbség! Köszönet Kikinek érte.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Sütőben sült burgonyával tálaltam, aminek a receptje itt szinten megtalálható Petra jóvoltaból. Köszönet érte neki is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vaj, meg az olívaolaj keverékén megpároljuk a zöldborsót, amit ízlés szerint sóztunk.
  2. Közepes lángon megpirítjuk a vöröshagymát hozzáadjuk a húst, amit nagy lángon néha megkeverve pirítunk.
  3. Rádobjuk a fokhagymát, meg a paprikakrémet, ezekkel fél percig pirítjuk, de állandóan kevergetve, nehogy megégjen. Hozzáöntjük a zöldborsót, és egyet rottyantunk rajta.
  • elkészítettem: 19 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 988
elküldve: 1
receptkönyvben: 68
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
729 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fokhagymás-zöldborsós szűzpecsenye, zöldborsós ragu paprikakrémmel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

424
olívaolaj 2 ek
vöröshagyma 1 nagy fej
sertésszűz 80 dkg
fokhagyma 4 gerezd
paprikakrém 2 ek
zöldborsó 40 dkg
vaj 2 dkg
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint