Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós pulykamell falatok paradicsommal

Zöldborsós pulykamell falatok paradicsommal
Zöldborsós pulykamell falatok paradicsommal
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pulykamell tavasziasan, zöldségekkel.

hozzávalók / 2 adag

raguhoz

körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit feltesszük főni héjában.
  2. A pulykamellet felkockázzuk, az újhagymát és a paprikát felkarikázzuk, a zöldjét félretesszük, a fokhagymát és a petrezselymet aprítjuk.
  3. Egy lábasban olajon megpirítjuk az újhagymát, a fokhagymát, hozzáadjuk a pulyka húskockákat, fehéredésig pirítjuk, majd fűszerezzük, s öntünk rá vizet. Rövid ideig pároljuk, beletesszük a paprikát és a paradicsomot, borsót, belevágjuk a chilipaprikát. Tovább pároljuk.
  4. A krumplit megpucoljuk, felvágjuk.
  5. Amikor a hús és a zöldségek megpuhultak, rászórjuk a lisztet és a petrezselyem felét, meglocsoljuk chiliszósszal. Összekeverjük, tálalunk.
  6. A tányérra szedünk a raguból, mellé krumplit. A krumplit sózzuk, borsozzuk, s szórunk rá petrezselymet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 908
elküldve: 1
receptkönyvben: 20
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Pulykamell falatok zöldborsóval paradicsommal és petrezselymes krumplival, pulykamell tavasziasan zöldségekkel, zöldséges pulykaragu krumplival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

447
olívaolaj 3 ek
újhagyma 1 db
fokhagyma 1 gerezd
pulykamell 20 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
csípős fűszerpaprika 1 kávéskanál
víz 1 dl
hegyes erős paprika 1 db
chili 1 db
paradicsom 2 db
finomliszt 1 csapott ek
petrezselyem 5 szál
zöldborsó 10 dkg
chiliszósz 1 teáskanál
burgonya 3 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 5 szál