Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós sertésragu

Zöldborsós sertésragu
Zöldborsós sertésragu
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom és laktató!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apró kockára vágjuk, megdinszteljük az olajon. A tűzről levesszük, rászórjuk a pirospaprikát, és megsózzuk.
  2. A kockára vágott húst hozzáadjuk, és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje.
  3. Amikor a hús puha, tegyük bele a zöldborsót és főzzük puhára.
  4. A tejfölt a liszttel elkeverjük, és behabarjuk az ételt. 1-2 percig összeforraljuk.
  5. A tésztát kifőzzük, majd azzal együtt tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 534
elküldve: 9
receptkönyvben: 189
elkészítve: 17/19
Facebookon megjelent: -

szakács

Ildike20

Mióta szakács: 2013.03.02.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

borsós sertésragu, zöldborsós sertésragu tésztával, tejfölös sertésragu borsóval

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Thu, 2014-11-13 15:49

Ma ezt készítettem ebédre. Finom lett, köszi a receptet!

1179
sertéscomb 1 kg
zöldborsó 40 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
0 ízlés szerint
tejföl 2 dl
finomliszt 1 púpozott ek
napraforgó olaj 3 ek
fűszerpaprika 1 ek
tészta 50 dkg