Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsós-tonhalas tészta

Zöldborsós-tonhalas tészta
Zöldborsós-tonhalas tészta
12 perc / előkészület: 2 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Néha jól jönnek a tízperces, életmentő receptek.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feltesszük a tésztafőzővizét, amikor forr, sózzuk, belezúdítjuk a tésztát, al dente-re főzzük, az utolsó 5 percben beledobjuk a zöldborsót is.
  2. A tonhalkonzervet lecsepegtetjük, ha olajosat használunk, kevés maradhat rajta, csak krémesebb lesz a végeredmény.
  3. A leszűrt borsós tésztához lazán hozzáforgatjuk a tonhalat, sózzuk, borsozzuk, beletépkedjük a bazsalikomlevelet, és reszelt parmezánnal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 537
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Panno

Mióta szakács: 2011.12.22.
61 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel

egyéb elnevezések

borsós farfalle, tonhalas tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

530
farfalle 20 dkg
tonhalkonzerv 8 dkg
zöldborsó 10 dkg
parmezán sajt 2 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 5 levél