Nagyon szeretjük a zöldborsólevest, itt a tavasz kezdete, már nagyon várom, az első friss szedést, hát addig mirelitet főzök.:-) Jó ízt ad a zöldségek és fűszerek együttese. A gombóclevest is szeretjük, de ebben az esetben, egy kissé gazdagabb a leves, mert a sok zöldség, meg a zöldborsó ízletesebbé, gazdagabbá teszi!:-)
A kétféle levest most egybe készítettem el, és jól sikerült. Ez a történet.
Hozzászólások (4)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Bató Edit!
Nagyon örülök, hogy tetszik a leves, mi nagyon szeretjük, alig várom a friss zöldségféléket:-)))
Az a jó, ha az egész család kedvence, akkor nem kell külön főzögetni, azt én sem szeretem, itt is levesevő a család:-)))
Köszönjük szépen, a nyusziünnep már a sarkon ácsorog:-)))) , nagy a készülődés, nagytakarítás, házon belül és kívül, kert, sütés-főzés, -várjuk azt a nyuszit:-)))
Nektek is jó nyusziünnepet, sok locsolkodót, sok piros tojást:-)))
Az idő, na az remélem, hogy nagyon kellemes, meleg és tiszta és napos lesz! :-)))) Ránk fér:-)))
Szép estét!
Éva-Anyóca
Szia Éva-Anyóca!
Én meg nagyon is odavagyok az ilyen jó kis levesekért (szerencsére a családom is). Mi is nagyon szeretjük a gombóclevest, de ezt a jó kis zöldségeset is kipróbálom.
Kellemes "nyusziünnepet" és csodás jó időt kívánok.
Üdv. Edit
Kedves norci79!
Köszönöm, ez csak egy egyszerű, kis összedobás, és mégis finom...:-)))
Nyáron szoktam leginkább, mivel sok friss zöldségféle van, levest készíteni, hol krémlevest, hol ilyesmit, mivel a melegben ,néha jobban esik, mint egy szelet rántott hús:-)))
Szép napot!
Jó készülődést az ünnepre!:-))
Éva-Anyóca
Nagyon guszta! :-) Pedig én nem is vagyok oda a levesekért...