Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldfűszeres burgonyaleves

Zöldfűszeres burgonyaleves
Zöldfűszeres burgonyaleves
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én nagyon kedvelem a zöldfűszereket, és most egy kiváló olasz séf, Carlucco Bertolli receptjével készítettem el.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szárzellert tisztítás után apróra szeleteljük, és olajon megpároljuk a szintén felaprózott póréval.
  2. A burgonyát hámozzuk, mossuk, és apró kockákra vágjuk.
  3. A zöldeket is felaprítjuk, és a krumplival együtt a többihez adjuk az edényünkbe.
  4. Sózzuk, borsozzuk, és 1 ek liszttel megszórjuk, majd felöntjük az alaplével. Szép lassan puhára főzzük.
  5. Csészékben kínáljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 456
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
312 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krumplileves, zöldfűszeres krumplileves, szárzelleres krumplileves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

147
burgonya 4 db
halványító zeller 1 db
póréhagyma 1 db
bazsalikom 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 1 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
csirke alaplé 1.5 l