Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldfűszeres hús pitában

Zöldfűszeres hús pitában
Zöldfűszeres hús pitában
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Príma Konyhában találtam ezt a receptet.

hozzávalók / 4 adag

A zöldfűszeres raguhoz

A pitához

A tálaláshoz

ajánlat

El tudom képzelni pita helyett rizzsel is! Jó étvágyat hozzá !

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst csíkokra, a hagymát kockára vágjuk.
  2. A zsíron  megfuttatjuk  a hagymát,  hozzáadjuk a fokhagymát és a húscsíkokat. Sóval,  mustárral, borssal  ízesítjük, és puhára pároljuk.
  3. Mikor majdnem kész, rátesszük a zöldfűszereket, és 5 percig még főzzük.
  4. A pitákat kettévágjuk, megtöltjük a raguval, és friss zöldségekkel tálaljuk  /paprika,  paradicsom, lilahagyma/.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 363
elküldve: 1
receptkönyvben: 161
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Edit

Mióta szakács: 2010.01.31.
149 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sertéshúsos pitaszendvics, mustáros-zöldfűszeres sertéshús pitában

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

837
sertéslapocka 60 dkg
disznózsír 5 dkg
vöröshagyma 2 nagy db
fokhagyma 5 gerezd
mustár 1 ek
kakukkfű 2 szál
petrezselyem 0.25 csokor
zsálya 0.25 csokor
rozmaring 2 szál
finomliszt 30 dkg
1 teáskanál
instant élesztő 0.5 tasak
méz 1 teáskanál
víz 175 ml
zöldpaprika 4 közepes db
paradicsom 4 közepes db
lila hagyma 1 kis db