Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldfűszeres pirított marha savanyított hagymával

Zöldfűszeres pirított marha savanyított hagymával
Zöldfűszeres pirított marha savanyított hagymával
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors ázsiai pirított marha wokban.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A savanyított hagymához az ecetet és a vizet egy tálba öntjük, majd hozzáadjuk a cukrot és a sót. Addig keverjük, míg fel nem oldódik, majd hozzákeverjük a vékonyra szeletelt hagymát, és hagyjuk állni.
  2. Közben az olajat felhevítjük a wokban, beletesszük a durvára vágott hagymát és fokhagymát, majd néhány percig pirítjuk. Hozzáadjuk a csillagánizst és a chilit, elkeverjük, majd beletesszük a darált húst, és alaposan átpirítjuk. Hozzáadjuk a halszószt és a durvára vágott bazsalikomot és mentát.
  3. A pirított marhahúst tálalásnál megszórhatjuk sült hagymával, és főtt rizzsel és a savanyított hagymával és egy-egy limecikkel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 420
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kárai Dávid

Mióta szakács: 2013.03.04.
353 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
konyhatechnológia: wok receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fűszeres marha

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

553
rizsecet 1 dl
víz 1.5 dl
nádcukor 50 g
1 kávéskanál
lila hagyma 2 közepes db
napraforgó olaj 3 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
csillagánizs 1 db
chili 0 ízlés szerint
darált marhahús 400 g
halszósz 1.5 ek
bazsalikom 0.5 csokor