Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldfűszeres serpenyős krumpliköret

Zöldfűszeres serpenyős krumpliköret
Zöldfűszeres serpenyős krumpliköret
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eredetileg én ezt a krumplit sütőben szoktam sütni. Mivel itt most közeledik a nyár, és hirtelen 36 fok meleg lett mára, így nem akartam a sütővel felmelegíteni a konyhát, ezért kellett más módszerhez folyamodni. Kiderült, hogy a család így még jobban is szereti. Szóval ezután mindig így kell készítenem. A rozmaring és a kakukkfű nagyon feldobja. A férjem szerint: "Ez a krumpli Isteni!!!"

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rántott disznóhúshoz készítettem, és uborkasalátával tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit megpucolva és hasábokra vágva egy lapos ek sóval vízben megfőzzük.
  2. Leöntjük róla a vizet, majd pár percre visszatesszük a tűzre (időnként megrázogatva), hogy elpárologjon a víz.
  3. Egy tálban a zöldfűszereket összekeverjük az olajjal, és beleforgatjuk a krumplit.
  4. Egy nagy teflon serpenyőt picit beolajozva felmelegítünk, beletesszük a krumplit, és addig sütjük, pirítjuk, amíg itt-ott  ropogós kérget nem kap.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 885
elküldve: 4
receptkönyvben: 138
elkészítve: 3/8
Facebookon megjelent: -

szakács

pussycat

Mióta szakács: 2012.10.30.
150 recept

receptjellemzők

receptkategóriák

egyéb elnevezések

rozmaringos burgonya, fűszeres-olívás krumpli, zöldfűszeres burgonyaköret serpenyőben

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

197
burgonya 1 kg
rozmaring 1 tk
kakukkfű 1 tk
snidling 1 teáskanál
petrezselyem 1 tk
olívaolaj 3 ek
1 ek