Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldhagymás krumpli

Zöldhagymás krumpli
Zöldhagymás krumpli
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tavasszal sokszor készítem, amikor már van friss hagyma a kertben. Most a sült májhoz készítettem.

hozzávalók / 3 adag

Hozzávalók

ajánlat

Sült húsokhoz is kiváló köret.

Szólj hozzá!

elkészítés

Hozzávalók

  1. A krumplit meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. Feltesszük főni annyi vízben, ami ellepi. Teszünk rá sót, és puhára főzzük.
  2. Leszűrjük a krumplit. Egy edénybe az olajat beleöntjük, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, meghintjük sóval és az ételízesítővel, átforgatjuk. Kislángon kissé átforrósítjuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 152
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nikóka

Mióta szakács: 2013.08.29.
170 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldhagymás burgonya, krumpli zöldhagymával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

326
burgonya 80 dkg
zöldhagyma 8 közepes db
1 teáskanál
ételízesítő 1 kávéskanál
napraforgó olaj 0.5 dl