Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldsaláta ecetes heringgel

Zöldsaláta ecetes heringgel
Zöldsaláta ecetes heringgel
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Németország északi részén népszerű az ecetes hering - ezt az ízvilágot hozza vissza ez a saláta, csak egy kicsit könnyebb verzióban!

www.salatazz.hu

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát és a halványító zellert apróra vágjuk. A vöröshagymát vékony csíkokra vágjuk, és beáztatjuk az ecetbe, kb. fél órára.
  2. Összekeverjük a joghurtot majonézzel, a sóval és borssal.
  3. A hagymát kivesszük az ecetből, jól lecsöpögtetjük, és összekeverjük a salátával.
  4. Leöntjük a salátaöntettel, majd a tetejére helyezzük a darabokra vágott heringet.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 145
elküldve: 5
receptkönyvben: 23
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Eisberg

Mióta szakács: 2015.03.17.
25 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

halsaláta, heringsaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

210
hering 15 dkg
salátakeverék 15 dkg
vöröshagyma 1 kis db
fehérborecet 4 ek
majonéz 4 ek
joghurt 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
halványító zeller 1 közepes szár
csemegeuborka 2 közepes db