Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldség-gulyás

Zöldség-gulyás
Zöldség-gulyás
95 perc / előkészület: 35 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy igazi kompromisszum étel nálunk. A férjem nem szereti a leveseket. Ennek viszont olyan az íze, mint egy jó kis borsólevesnek, de az állagát tekintve inkább egytálétel. Régóta szerettem volna már feltölteni ide, de nem jutott eszembe egy jó név se. A "Mit főzzek ma magunknak" facebook-os csoportban Pál Viktória azonban elnevezte, és nekem tetszik az elnevezés. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Apró kockára vágjuk a hagymát, és kevés olajon megpároljuk.
  2. Az üveges hagymára pirospaprikát és borsot szórunk, majd rátesszük a kockázott csirkemellet és karikára vágott sárgarépát.
  3. Mikor a csirkemell és a répa már majdnem jó, hozzáadjuk a borsót és a kicsi kockára vágott krumplit. Felengedjük annyi vízzel, ami épp ellepi, és delikáttal ízesítjük.
  4. Végül, mikor már minden kész, beleteszünk jó sok, bármilyen levestésztát.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 558
elküldve: 1
receptkönyvben: 60
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

herendiviki

Mióta szakács: 2015.07.04.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkegulyás, gulyásleves csirkéből, zöldséges gulyás csirkével

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

470
napraforgó olaj 2 ek
vöröshagyma 1 közepes db
csirkemell filé 50 dkg
sárgarépa 4 nagy db
burgonya 4 közepes db
zöldborsó 35 dkg
kagylótészta 10 dkg
víz 2.5 l
ételízesítő 0 ízlés szerint