Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges-babos káposztaleves

Zöldséges-babos káposztaleves
Zöldséges-babos káposztaleves
80 perc / előkészület: 10 perc főzés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, tartalmas leves. Pogácsa illik mellé.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucolt, felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával.
  2. Rátesszük a megmosott savanyú káposztát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és felöntjük vízzel.
  3. Kb. 10 perc után hozzáadjuk a felkarikázott répákat és a kolbászt, majd a babot.
  4. Amikor megfőttek a zöldségek, besűrűsítjük a liszttel elkevert tejföllel.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 903
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1085 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bableves, kolbászos zöldségleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

797
savanyú káposzta 50 dkg
vörösbab 25 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
kolbász 30 dkg
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 2 teáskanál
napraforgó olaj 4 ek
víz 2 l
tejföl 2 dl
finomliszt 2 csapott ek