Zöldséges burgonyasaláta recept

Zöldséges burgonyasaláta
Zöldséges burgonyasaláta
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Önmagában, vagy hirtelen sült húsok, hal, de virsli mellé is nagyon finom. A salátához keverhetünk egy kisebb doboz zöldborsót vagy 2-3 főtt tojást is.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

majonézes krumplisaláta zöldségekkel
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, majd fövő sós vízben, kb. 30 perc alatt megfőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk, hagyjuk hűlni.
  2. A sárgarépát, fehérrépát és a zellert meghámozzuk, fövő sós vízben kb. 15-20 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, hagyjuk hűlni.
  3. A kihűlt burgonyát és zöldségeket kb. 1 cm-es kockákra vágjuk. Egy edénybe tesszük, hozzáadjuk az apró kockákra vágott uborkát, hagymát. Rászórjuk a petrezselymet.
  4. A majonézt simára kavarjuk a mustárral és a joghurttal. Sóval, borssal ízesítjük. A salátára öntjük, jól elkeverjük.
  • költség: 400 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 206
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1846 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

244