Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges hússzeletek

Zöldséges hússzeletek
Zöldséges hússzeletek
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a nagyon hamar összedobható hússzeletet már többször készítettem, de valahogy még soha nem fotóztam le, nem tartom olyan fotogénnek :) De az egyszerűsége és az ízek miatt érdemes kipróbálni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és egy tepsi aljába olajat csorgatunk, beletesszük a hússzeleteket.
  2. A császárszalonnát csíkokra vágjuk, először azt tesszük rá a húsokra, majd sorba a többi hozzávalót is csíkozunk, szeletelünk, rátesszük.
  3. Kb. 200 fokon addig sütjük, hogy a hús süljön át. 
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 543
elküldve: 1
receptkönyvben: 60
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kattika

Mióta szakács: 2011.11.07.
126 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap, AB0 diéta – 0 vércsoport
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges-szalonnás hússzelet, gombás-paprikás sertéshús, gombás-paradicsomos sült hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

291
sertéshús 40 dkg
gomba 3 közepes db
paradicsom 2 db
paprika 0.5 db
császárszalonna 8 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek