Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges kacsamell

Zöldséges kacsamell
Zöldséges kacsamell
26 perc / előkészület: 20 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hoisin szósz egy kínai, enyhén édeskés grillszósz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk. Cukorborsót megtisztítjuk, mossuk. A mungóbabcsírát megmossuk, leszűrjük, a bambusz konzervet leszűrjük.
  2. A húst megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk. A bőrt lefejtjük. A húst és a bőrt vékony csíkokra vágjuk.
  3. A bőrt egy serpenyőben ropogósra sütjük, papírtörlőre kiszedjük. A húst a kacsazsírban kb. 2 perc alatt megpirítjuk. sóval, borssal fűszerezzük. Kivesszük.
  4. A sárgarépát és a cukorborsót a visszamaradt zsiradékban kb. 3 percig sütjük. Hozzákeverjük a hoisin mártást és a lime levét.
  5. Hozzáadjuk a húst és a kétféle csírát, felforrósítjuk. A ropogósra sütőt kacsapörccel megszórjuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 911
elküldve: 2
receptkönyvben: 46
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: kínai
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kínai zöldséges kacsamell, mungóbabcsírás kacsamell, sült kacsamell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!