Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges kolbászleves

Zöldséges kolbászleves
Zöldséges kolbászleves
80 perc / előkészület: 30 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Párom névnapjára jöttek a barátok köszönteni, arra az alkalomra készítettem el ezt a levest első fogásnak. Egy tányérral maradt belőle :)))

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük.
  2. A kolbászt karikára vágjuk, 1-2 percig pirítjuk. Meghintjük fűszerpaprikával.
  3. Rátesszük a megpucolt, felkockázott burgonyát, a zöldborsót és a zöldbabot.
  4. Felöntjük vízzel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, a fokhagymát belezúzzuk.
  5. A tejfölt kikeverjük a liszttel és a mustárral, és behabarjuk vele a levest, amikor megfőtt.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 650
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1120 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldbabos-borsós krumplileves, zöldbabos-borsós krumplileves kolbásszal, kolbászos bableves krumplival és borsóval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

690
zöldbab 30 dkg
zöldborsó 30 dkg
kolbász 30 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 5 ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
0 ízlés szerint
burgonya 40 dkg
őrölt fűszerkömény 0.5 kávéskanál
tejföl 2 dl
finomliszt 2 csapott ek
mustár 1 teáskanál
víz 1.5 l
fokhagyma 1 gerezd