Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges krémes húspogácsa

Zöldséges krémes húspogácsa
Zöldséges krémes húspogácsa
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom krémes húspogácsa, olyan gazdag, hogy köretnek valamilyen salátával tálalható.

hozzávalók / 4 adag

fasírt

tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, darált húshoz adjuk.
  2. Beletesszük a tojást, fűszerpaprikát, zúzott fokhagymát, lisztet, zsemlemorzsát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  3. Golyókat formázunk belőle. Olajjal kikent tepsibe rakosgatjuk, evőkanál segítségével lelapogatjuk őket.
  4. Húspogácsákat lekenjük ketchuppal, teszünk rá 1-1 karika szeletelt hagymát, ezt lekenjük tejföllel, rá 1-1 szelet paradicsomot teszünk, megszórjuk reszelt sajttal, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 175
elküldve: 1
receptkönyvben: 108
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: 1

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1129 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos fasírozott tepsiben

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

599
darált sertéshús 50 dkg
zsemle 2 db
tojás 1 db
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
finomliszt 2 csapott ek
zsemlemorzsa 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 1 ek
ketchup 4 ek
vöröshagyma 2 közepes db
tejföl 5 ek
paradicsom 2 közepes db
sajt 15 dkg