Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges őzgerincformában

Zöldséges őzgerincformában
Zöldséges őzgerincformában
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sonka, hidegtálak, húsok finom kísérője, de akár egy egyszerű vacsora vagy előétel is lehet belőle. Fontos kibélelni a formát, mert így egyszerűen ki lehet borítani belőle, és a fóliát óvatósan lehúzni róla.
Meg lehet bolondítani sonkával, főtt tojással.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejfölt ízesítjük sóval, borssal.
  2. Belekeverjük a zselatint is, és lassú tűzön, folytonos keverés mellett felmelegítjük, míg a zselatin el nem olvad benne. Nem szabad forralni!
  3. A zöldségeket pároló betétre helyezzük, és megpároljuk.
  4. Ha kihűlt, összekeverjük a tejföllel, fóliával kibélelt őzgerincformába öntjük, és hűtőben minimum 3 órát pihentetjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 111
elküldve: 0
receptkönyvben: 108
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

bokine

Mióta szakács: 2010.08.26.
76 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tejfölös-zöldséges hidegétel, zöldséges alagút zselés tejfölben

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

502
tejföl 850 g
mexikói keverék 250 g
zselatin 40 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint