Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges rakott karaj

Zöldséges rakott karaj
Zöldséges rakott karaj
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most készítettem el először, de nem utoljára, mert olyan finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, és besózzuk.
  2. Olajjal kikent tepsibe fektetjük.
  3. A franciasaláta alapot (nyersen) összekeverjük a tejföllel, és belezúzzuk a fokhagymát. A hússzeleteken elosztjuk, majd teszünk rá 1-1 szelet csirkemell sonkát, és lapkasajttal befedjük.
  4. A hús alá öntünk 0.5 dl vizet, lefedjük fóliával, és sütjük.
  5. Mielőtt teljesen megsülne, előtte 10 perce levesszük róla a fóliát, és kicsit megpirítjuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 33
össznézettség: 63 357
elküldve: 14
receptkönyvben: 604
elkészítve: 34/34
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös franciasaláta alappal rakott hús, zöldséges-sonkás-sajtos rakott karaj, sertéskaraj zöldséggel és sonkával sütve

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

741
sertés rövidkaraj 1 kg
franciasaláta alap 30 dkg
tejföl 3 ek
csirkemell sonka 10 dkg
lapkasajt 10 db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
víz 0.5 dl
napraforgó olaj 4 ek