Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges-rizses hal

Zöldséges-rizses hal
Zöldséges-rizses hal
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A páromnak készítettem annó ezt a fogást, azóta nagy kedvenc lett, a karácsonyi hagyományos halat is leváltotta. :)
 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feltesszük a rizst és a zöldségeket párolni egy kicsit kevesebb vízzel, mint amit kívánna, és amíg rotyog, előkészítjük a halat.
  2. Kb 1,5*1,5 cm-es kockákra vágjuk a halat, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon üvegesre pároljuk az apróra aprított hagymát. Beleöntjük a halat és kifehéredésig pirítjuk. Beleöntjük a tejszínt, valamint a kiválasztott fűszert. Félig megpároljuk, majd az egészet hozzáöntjük a rizshez, és készre pároljuk.
  3. Jó étvágyat! Hidegen még finomabb. :)
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 400
elküldve: 3
receptkönyvben: 154
elkészítve: 5/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Thunder

Mióta szakács: 2011.12.01.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rizses-zöldséges pangasius, pangasiusfilé rizzsel és zöldséggel, párolt zöldséges pangasius rizzsel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

633
pangasius 25 dkg
barnarizs 12.5 dkg
főzőtejszín 250 ml
bébirépa 10 dkg
zöldborsó 10 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
0 ízlés szerint
kapor 0 ízlés szerint