Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges rizses hús

Zöldséges rizses hús
Zöldséges rizses hús
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon gyors és laktató étel.

hozzávalók / 4 adag

Zöldség:

Rizs:

Hús:

Szólj hozzá!

elkészítés

Zöldség:

  1. A zöldségkeveréket ételízesítős vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.

Rizs:

  1. A rizst kevés olajon opálosra hevítjük, majd kétszer annyi forró vízzel felöntjük. A vízbe tetszés szerint tehetünk ételízesítőt.
  2. Ha felforrt, alacsony hőfokon a rizst készre pároljuk.

Hús:

  1. A sertéscombot kis csíkokra vágjuk. A vöröshagymát vékonyra szeljük.
  2. Kevés olajat hevítünk, majd rászórjuk a hagymát. Kis ideig hagyjuk dinsztelődni. Belerakjuk a felcsíkozott húst, közvetlenül utána fűszerezzük tetszés és ízlés szerint. Folyamatosan adagoljuk hozzá a kevés vizet, hogy a hús puhára párolódjon.
  3. Végül a rizst, a zöldségkeveréket és a húst összekeverjük.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 111
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Vadangyal777

Mióta szakács: 2016.05.21.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rizses hús zöldségesen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

818
zöldségkeverék 40 dkg
ételízesítő 2 kávéskanál
rizs 50 dkg
napraforgó olaj 2 ek
ételízesítő 2 kávéskanál
sertéscomb 0.5 kg
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 2 ek
1 kávéskanál
majoranna 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint