Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges-sonkás tésztasaláta

Zöldséges-sonkás tésztasaláta
Zöldséges-sonkás tésztasaláta
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és nagyon egyszerű.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Egytálételnek, előételnek, de köretnek is jó.
A sonkát lelehet cserélni, bármilyen felvágottra vagy virslire, de ki is lehet hagyni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben kifőzzük.
  2. A vöröshagymát apróra daraboljuk, és az olajon üvegesre pároljuk.
  3. Közben a sonkát csíkokra vágjuk, és a hagymához adjuk.
  4. A fokhagymát is összedaraboljuk, és azt is átsütjük.
  5. Mehet bele a zöldség, pici víz, sózzuk, borsozzuk, kóstoljuk, mert a sonka sós, lefedve megpároljuk.
  6. A tésztát leszűrjük, és óvatosan összekeverjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 26 055
elküldve: 4
receptkönyvben: 260
elkészítve: 5/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Hoprik ferencné

Mióta szakács: 2011.03.31.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás tészta mexikói vegyes zöldséggel, párolt zöldséges tészta sonkával/virslivel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

803
tészta 25 dkg
füstölt-főtt tarja 20 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 4 gerezd
napraforgó olaj 2 ek
zöldségkeverék 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint