Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges tarhonya római köménnyel

Zöldséges tarhonya római köménnyel
Zöldséges tarhonya római köménnyel
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az izraeli kuszkusz módjára elkészített tarhonya...

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldséget az olívaolajon 3-5 percig dinszteljük. Hozzáadjuk a római köményt, további 1 percet süssük.
  2. Hozzáadjuk a tarhonyát, és 2 percig pirítjuk.
  3. Beleöntjük a forró vizet vagy a húslevest, megsózzuk, és takarékos lángon fedő alatt 15-20 percig, vagy a víz elpárolásáig főzzük.
  4. A tálalás előtt hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem zöldjét.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 11 166
elküldve: 5
receptkönyvben: 182
elkészítve: 6/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Damilli

Mióta szakács: 2011.10.15.
39 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: zsidó
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

római köményes tarhonya, sárgarépás tarhonya, hagymás tarhonya római köménnyel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

317
olívaolaj 1 ek
vöröshagyma 1 kis fej
sárgarépa 2 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
római kömény 0.5 teáskanál
tarhonya 300 g
víz 7.5 dl
1 tk
petrezselyem 0 ízlés szerint
chilipehely 1 csipet