Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges-zabpelyhes vagdalt

Zöldséges-zabpelyhes vagdalt
Zöldséges-zabpelyhes vagdalt
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Diétázok figyelmébe ajánlva:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Darált húst összekeverjük ízlés szerint a fűszerekkel. Belekeverjük a zúzott fokhagymát, 1 db apróra vágott vöröshagymát és a tojást.
  2. Összedolgozzuk, apránként beleszórjuk a zabpelyhet.
  3. Húsmasszát félretesszük, hogy kicsit megdagadjon benne a zabpehely.
  4. Olajon megpároljuk a szeletelt gombát, hozzáadjuk a másik felkockázott vöröshagymát, feldarabolt paprikát és a sárgarépát, félkészre főzzük. Miután kissé kihűlt, húsmasszába keverjük.
  5. Rúd alakba formázzuk, olajjal kikent tepsibe helyezzük, megszórjuk 1 ek. zsemlemorzsával, lekenjük 1 db tojássárgájával, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 568
elküldve: 0
receptkönyvben: 53
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

vagdalt zöldségekkel, répás-paprikás húsrolád

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

478
darált sertéshús 50 dkg
zabpehely 10 dkg
gombakonzerv 1 db
sárgarépa 2 közepes db
kápia paprika 1 közepes db
vöröshagyma 2 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
tojás 1 db
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
zsemlemorzsa 1 ek
tojássárgája 1 db