Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldségfasírozott

Zöldségfasírozott
Zöldségfasírozott
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Köret nélkül is, salátával fogyasztható.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Rózsáira szedett karfiolt, zöldborsót és a zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. Felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a szeletelt gombát, sóval ízesítjük, és fedő alatt megpároljuk.
  3. Kihűlt zöldségeket összekeverjük a hagymás gombával, kicsavart zsemlékkel, egész tojásokkal, és annyi zsemlemorzsát adunk hozzá amennyit felvesz.
  4. Közben ízlés szerint fűszerezzük.
  5. Masszát vajjal vagy margarinnal kikent sütőformába formázzuk, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 527
elküldve: 3
receptkönyvben: 96
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1109 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fasírozott zöldségekből, zöldségvagdalt

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

395
gombakonzerv 1 db
karfiol 1 kis db
zöldségkeverék 40 dkg
zöldborsó 20 dkg
tojás 4 db
zsemle 2 db
vöröshagyma 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
zsemlemorzsa 2 ek