Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldségkrémleves kacsahússal

Zöldségkrémleves kacsahússal
Zöldségkrémleves kacsahússal
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű brokkoli krémlevesnek indult, aztán ez lett előle, meglepően finomra sikeredett, ezért is osztottam meg veletek:).

hozzávalók / 4 adag

A leveshez

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsacombokat a zöldségekkel addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.
  2. Miután minden zöldség elég puhára főtt, kivesszük a combokat, összeturmixoljuk a zöldségeket, teszünk hozzá egy kis tejfölt, s egy-két percig főzzük.
  3. A lenmagot megőröljük, megpirítjuk, és hozzáadjuk a krémleveshez. Kész is van :).
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 150
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Tilla

Mióta szakács: 2011.11.04.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
babakonyha: baba-mama

egyéb elnevezések

kacsahúsos zöldségleves, vitamingazdag zöldségkrémleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

507
kacsacomb 2 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
chili 0.25 db
0 ízlés szerint
sárgarépa 1 közepes db
petrezselyem 1 csokor
burgonya 2 db
brokkoli 1 közepes fej
karfiol 1 közepes fej
bors 0 ízlés szerint
tejföl 2 ek
lenmag 2 ek
víz 1.5 l
bazsalikom 8 levél
petrezselyem 0.5 csokor
fűszerpaprika 1 kk