Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséglepény sütőben

Zöldséglepény sütőben
Zöldséglepény sütőben
55 perc / előkészület: 20 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valahol láttam tócsnit tepsiben, innen pedig megsütöttem a Rozmaringos-chilis sajtropogóst, és nekem az az ötletem támadt, mi lenne, ha a kettőt keresztezném? De hogy ne legyen olyan "unalmas" kinézete, reszeltem a krumpli mellé más zöldségeket is.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, lereszeljük.
  2. Egy nagy tálban jól összedolgozzuk az összes hozzávalót.
  3. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre kanalazzuk, elegyengetjük nagyjából a hepe-hupákat.
  4. Forró sütőbe tolva megsütjük.
  5. Langyosan fogyasztjuk, mert hidegen már nem olyan finom. Ha kenünk rá egy kis tejfölt, hamarabb lehűl. :o)
  • sütési hőfok: 180°C
  • tepsi mérete: 43x30x2,5 cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 13 723
elküldve: 2
receptkönyvben: 197
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tócsni tepsiben, zöldséges tócsni, zöldséges sajtos ropogós tepsiben sütve

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

166
burgonya 25 dkg
édesburgonya 25 dkg
sárgarépa 10 dkg
fehérrépa 1 közepes db
zabpehely 8 dkg
parmezán sajt 5 dkg
fokhagyma 1 gerezd
tojás 1 db
petrezselyem 1 csokor
1 teáskanál
fekete bors 0.5 teáskanál
chilipehely 1 teáskanál