Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldspárga savanyúság tartósítószer nélkül

Zöldspárga savanyúság tartósítószer nélkül
Zöldspárga savanyúság tartósítószer nélkül
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A megmaradt utolsó üveg zöld spárgám, de sebaj mert kezdődik a szezon. Előkerül a jó öreg bevált befőzőautomatám, és ezt a fajtát még pucolnom sem kell.

Az egyik legfinomabb savanyúság, amit szeret a családom, más ízvilág, mint a megszokott ízek. Érdemes kipróbálni, nem kötelező a leírt hozzávalók mennyisége az alaplénél, mert több fajta variáció létezik. Ki, hogy szereti.

hozzávalók / 12 adag

ajánlat

Bármilyen sülthöz, pörkölthöz felszolgálhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsenge, friss zöld spárgát megmossuk, a fás részeit eltávolítjuk.
  2. 720 ml-es üvegekbe tesszük állítva szépen elrendezve, közé friss kaport teszünk, mustármagot, fekete szemes borsot, koriandermagot ízlés szerint, nem kell sajnálni.
  3. A fenti hozzávalókkal alaplevet készítünk, hidegen elkeverjük, majd az üvegekbe töltjük, fém fedővel lezárjuk, és a befőzőautomatába tesszük 90 Celsius fokon 30 percig hőkezeljük, tartósítószer nem kell bele, és minden hidegen készül benne.
  4. Ha lejárt a program, kivesszük, és már rakhatjuk is polcra. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 844
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

VADATSHALAT

Mióta szakács: 2019.01.29.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: savanyúság
szezon: tavasz
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd
adag: 12 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

savanyított spárga

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

131
zöldspárga 1.2 kg
víz 2 l
ecet 2.5 dl
cukor 35 dkg
5 dkg
kapor 0 ízlés szerint
mustármag 0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
koriandermag 0 ízlés szerint