Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldspárgaleves

Zöldspárgaleves
Zöldspárgaleves
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy igazi zöld, tavaszi leves.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát felaprítjuk, és a vajon megdinszteljük.
  2. Rádobjuk a felkockázott krumplit, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a felaprított fokhagymát.
  3. Felöntjük a zöldséglevessel.
  4. Mikor már a krumpli majdnem kész, hozzáadjuk a darabokra vágott spárgát és a borsót.
  5. Kicsit hagyjuk főni, majd a végén hozzáadjuk a citromlevet, snidlinget és petrezselymet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 189
elküldve: 1
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Alkonyat

Mióta szakács: 2012.03.26.
83 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges spárgaleves, tavaszi spárgaleves, krumplis-borsós spárgaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

142
vaj 1 ek
vöröshagyma 1 nagy db
zöldspárga 50 dkg
burgonya 6 db
fokhagyma 3 gerezd
zöldborsó 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
snidling 2 ek
petrezselyem 2 ek
citromlé 1 ek
zöldség alaplé 20 dl