Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldspárgás-camembertes penne

Zöldspárgás-camembertes penne
Zöldspárgás-camembertes penne
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem vagyok az a kimondott spárga rajongó, de a Sógornőm rajong érte, folyamatosan áradozik róla, úgyhogy elkezdtem spárga recepteket gyűjteni és kipróbálni, ez bejött a családnak! Forrás: SK magazin.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárgák végét lepattintjuk, majd az így maradt részt kb. 3 cm-es darabokra vágjuk, és leöblítjük. Ezután sós-cukros forrásban lévő vízben megfőzzük kb. 8-10 perc alatt, majd leszűrjük, és hideg vízben lehűtjük.
  2. A tésztát előírás szerint kifőzzük.
  3. Egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a vastagabb csíkokra vágott bacont, majd hozzáadjuk a darabokra vágott sajtot, és kevergetve felolvasztjuk benne.
  4. Ezután felöntjük a borral és a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, vékonyra szelt fokhagymával ízesítjük, és összeforraljuk.
  5. Végül mehet bele a tészta, rá a spárga, majd azon nyomban tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 722
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
485 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

spárgás sajtos tészta, tejszínes zöldspárgás-camembertes tészta, tejszínes baconös tészta spárgával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

713
penne 25 dkg
zöldspárga 25 dkg
bacon 10 dkg
camembert sajt 15 dkg
főzőtejszín 1 dl
fokhagyma 2 gerezd
fehérbor 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
napraforgó olaj 1 ek