Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zsályás borban sült kolbász almás savanyúkáposztával

Zsályás borban sült kolbász almás savanyúkáposztával
Zsályás borban sült kolbász almás savanyúkáposztával
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bár már kezd elmúlni a szezonja, megkívántam a kolbászt. Mustárral sosem szerettem, így most is valami másféle elkészítési módot kerestem. A kolbász receptjét a TV Paprika Magazinban találtam, a köretet magam kreáltam.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Csak jó minőségű kolbásszal készítsük. A zsályát lecserélhetjük rozmaringra is.
Bagettet és finom rozét kínálhatunk mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kolbászokat egy sütőtálba tesszük, 2 vöröshagymát nagyobb szeletekre vágunk, ezzel beborítjuk a kolbászt, megszórjuk a zsályával, ráöntjük a bort, és alufóliával lefedve, kb. 1 óráig sütjük.
  2. Egy másik sütőtálba rakjuk a káposztát, rárakjuk a megmosott, magházától megfosztott, cikekkre vágott almát, és az ugyancsak megtisztított vastagabb szeletekre vágott maradék 1 hagymát. (Szedjük gyűrűire a hagymát).
  3. Összeforgatjuk a káposztát, a hagymát és az almát, majd ugyancsak alufóliával lefedve, kb. 40 percig sütjük.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 312
elküldve: 1
receptkönyvben: 158
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Vargamóni

Mióta szakács: 2010.03.09.
18 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tél
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

borban sült kolbász, almás hagymás savanyú káposztával

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

907
sütnivaló kolbász 40 dkg
fehérbor 2 dl
zsálya 2 ek
vöröshagyma 4 közepes fej
savanyú káposzta 250 g
alma 2 nagy db