Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zsebes karaj Barti konyhájából

Zsebes karaj Barti konyhájából
Zsebes karaj Barti konyhájából
160 perc / előkészület: 20 perc sütés: 140 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom és mutatós.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon.
  2. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket, becsavarjuk alufóliába, légmentesen lezárjuk, és éjszakára a hűtőbe tesszük érlelődni.
  3. Másnap a zsebekbe vastagabbra szelt sajtot, baconszalonnát, kolbászkarikákat és vöröshagymaszeleteket rakosgatunk. Tepsibe tesszük.
  4. Aláöntünk 2 dl vizet, melyben feloldunk 1 húsleveskockát. Fóliával lefedjük.
  5. Hideg sütőbe tesszük, folyamatosan emeljük a hőfokot, és kb. 2 óra hosszat sütjük. Mikor a hús puha, levesszük a fóliát, pirosra sütjük.
  6. A húst ferdén szeletelve, a saját szaftjával meglocsolva, krumplipürével tálaljuk.
  • sütési hőfok: 220°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 464
elküldve: 0
receptkönyvben: 78
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Barti

Mióta szakács: 2016.10.01.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tűzdelt karaj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1329
sertés rövidkaraj 1.5 kg
bacon 10 szelet
trappista sajt 20 dkg
kolbász 20 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
leveskocka 1 db
víz 2 dl
napraforgó olaj 50 ml
provence-i fűszerkeverék 1 kávéskanál
1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál