Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

asztika szakács

asztika
hozzászólások (2)

adatok:

Profil: asztika
Mióta szakács: 2011. 01. 16.


Blog, weboldal:

http://asztika.blogspot.com/
http://www.facebook.com/asztikablogja

mióta főzök:

Akkor kezdtem önállóan főzni, amikor az életem is önállósodni kezdett, azaz egyetemi éveim alatt. Azóta kinőttem a zacskós levesek, és rántotta világából, és pár éve, ha tudom, szabadidőmet a konyhában vagy receptek keresgélésével töltöm. Elsődlegesen édességeket szeretek gyártani, de igykeszem bővíteni tudásomat a főzés területén is.

a hely, ahol főzök:

Meglepőd módon:  a konyhám :).

ars poetica a konyhában:

A konyhában állandóan káosz uralkodik körülöttem, de jó érzéssel tölt el és megnyugtat, hogy a káoszból mindig valami finomság kerül elő ;)

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tiborgabor
tiborgabor Mon, 2012-12-31 09:29

Kedves Asztika!

Köszönöm a három magos kenyér receptjét, amely alapján finom kenyeret sütöttem. Annyit változtattam, hogy én 1/2 cs rendes élesztővel készítem, és azt a víz egy részével meg egy kk cukorral elkeverve adom a lisztes keverékbe, így egy kicsit lazább, magasabb.
Üdvözlettel: Tibor.

asztika
asztika / asztika Mon, 2012-12-31 20:28

Sajnos a gépemben csak szárított élesztőt lehet használni, pedig nekem is szimpatikusabb a friss élesztő :( Csakhát idő nem mindig van kézzel gyúrogatni :) Örülök, hogy tetszik a recept! BUÉK!