Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baileys szakács

Baileys
hozzászólások

adatok:

Profil: Baileys
Mióta szakács: 2017. 07. 20.
megye / Budapest

Blog, weboldal:

Baileys Magyarország

mióta főzök:

Történetem története 1974-ben kezdődött Dublinban, amikor David Dand – akit azóta csak a Baileys keresztapjaként emlegetnek- elhatározta, hogy készít valami igazán újszerű, kényeztető, luxus italt.
Megérezve a változás szelét egy innovatív, ínycsiklandóan finom italról álmodozott.
Egy eltökélt és igen képzett csapattal vágott neki a feladatnak, hogy megalkossák a receptemet: kiválasztották Írország két legfinomabb alapanyagát, az ír whiskey-t és a krémes tejszínt.
Bár a kezdeti próbálkozások is nagyon kecsegtetőek voltak, a sikerrecept csak 3 évvel később született meg: az említett két összetevőt ugyanis nagyon nehéz úgy elegyíteni egy palackban, hogy az alkotók ne váljanak szét. Kitartásukat és próbálkozásaikat siker koronázta, és megalkottak! A mai napig is egyedülálló és a világ egyik kedvenc likőrje vagyok.
És hogy én mióta főzök? Néhány éve ébredtem rá, hogy sokkal több van bennem! Hogy különleges ízemet sokkal tovább élvezhetik a rajongóim, ha kávéba vagy desszertekbe is belekerülök. Folyamatosan keresem a legjobb alapanyagokat és a legszebb kreációkat, hogy elkápráztassam a hölgyeket!

a hely, ahol főzök:

Az elmúlt 40 évben „körbeutaztuk a Földet”: meghódítottuk a kétharmadát, így több mint 150 országban tudtok megvásárolni. De biztosítunk arról, hogy bárhová is tartunk, soha nem feledjük a gyökereinket: a mai napig minden egyes palack Baileys Original Irish Cream Írországban készül, ahol a történetünk kezdődött.
Hazánkban is a legnagyobb mennyiségben eladott krémlikőr vagyok. Minden nagyobb élelmiszerlánc polcain és magára adó gasztronómiai egységekben is megtaláltok.

ars poetica a konyhában:

Az az újító szellem és játékosság, aminek jegyében a „világra jöttem”, továbbra is minden tettünk középpontjában áll. Ez a felfogás repít minket tovább a folyamatos megújulás és a finomabbnál finomabb desszertek felé, hogy nők millióinak kínálhassak szerethető, bocsánatos „bűnöket”.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!